4 verschillende outfits om te dragen tijdens NYE

Dit jaar zal het een heel andere jaarwisseling worden dan we gewend zijn. Waarschijnlijk niet eens met onze dierbare vrienden en familie, maar dat betekent niet dat we ons niet kunnen "optutten". Want hey, het is ook wel eens leuk om mooie foto's te kunnen maken, toch?

Hieronder vind je een viertal outfits waar je misschien wel wat inspiratie uit kunt halen voor jouw nieuwjaarsoutfit, of misschien wel voor een outfit tijdens een heel andere gelegenheid! In ieder geval, als jij benieuwd bent naar wat leuke night outfits, scrol dan zeker even verder.

De items van alle outfits worden onder de foto's vermeld.

 

Outfit 1 - Chocolade jurk met bijpassende accessoiresZelf vind ik het altijd hartstikke mooi om kleuren in de outfit terug te laten komen in outfit accessoires. In dit geval komen de kleuren terug in de accessoires zelf en breekt de donkere lange jurk het contrast. De koffie kleur Célia Bag van Miss Aspiration lijkt wel te zijn gemaakt voor de Sand Woven Twist Heels van Missguided.

De Célia Bag kun je trouwens ook gekruist als schoudertas dragen. De schouderband krijg je er natuurlijk gewoon bij. Het is maar net hoe je het mooi vindt. Je vindt de linkjes van alle outfit details hieronder.


Tas - Célia Bag: Miss Aspiration
Lange jurk: Missguided
Hakken: Missguided

Outfit 2 - Silky jurk met een vleugje glam

Nuage Bag

De glanzende jurk van Missguided wordt hier gecombineerd met de speelse Nuage Bag van Miss Aspiration met gouden details. De jurk heeft hier en daar wat leuke details, zoals een asymmetrische bovenkant en een leuke vouw bij de benen. Door deze jurk te combineren met doorzichtige hakken, valt de witte Nuage Bag met gouden details hartstikke mooi op. 

Tas - Nuage Bag: Miss Aspiration
Lange jurk: Missguided
Hakken: Missguided

Maar ook als je niet zo van opvallende tassen houdt, is de jurk perfect te combineren met de zwarte Angèl Bag van Miss Aspiration.  

Outfit 3 - Zwarte jurk met opvallende tas

Miss Aspiration Nuage Bag

Een outfit voor oud en nieuw, een gala diner of een date? Zo'n zwarte jurk kan natuurlijk op verschillende gelegenheden gedragen worden! De outfit maak je helemaal af door het te combineren met wat opvallende hakken en een andere kleur tas. Hier vindt je weer de Nuage Bag terug, maar dan in een blauwe kleur. 

Tas - Nuage Bag: Miss Aspiration
Lange jurk: Missguided
Hakken: Missguided

Maar niet iedereen vindt de Nuage Bag even leuk, I get it. Dan kun je natuurlijk altijd nog gaan voor een iets minder opvallende tas, zoals deze Angèl Bag in het groen. Zolang de kleur van de tas maar verschilt van de zwarte outfit.

 Ook te combineren met de roze Hannah Bag

Outfit 4 - Midi rok met bijpassende tasJurken zijn leuk, maar rokken ook! Zo heb ik hier een lange strakke rok van Missguided gecombineerd met een heerlijke warme trui van Mango. Ook hier valt de bruine kleur van onze Kourtney Bag hartstikke mooi samen met de bruine kleur van de rok. 

Tas - Kourtney Bag: Miss Aspiration
Lange rok: Missguided
Trui: Mango
Hakken: Missguided